Velux tetőablak

Olyan padlásszobákban, ahol a belmagasság nem teszi lehetővé, hogy hagyományos ablakokat építsenek be a szakemberek, kénytelenek vagyunk letenni a voksunkat a tetőablakok mellett. De nem mindegy még akkor sem, hogy melyiket választjuk.

Javasolt felkeresni a Velux tetőablak kínálataitVelux tetőablak

Hiszen több méretben elérhetőek és igen strapabíró kialakítást és magas fokú minőséget biztosítanak.

Miért érdemes tetőablakot választani egy sima hagyományos ablak helyett?

Ezek az üvegek nem úgy nyitódnak, mint a hagyományosak, sokkal kevesebb helyet foglalnak, ezenkívül teljesen más fényeloszlást hoznak létre a belterekben. Egy Velux tetőablak is elegendő fény enged be a szobába, nem kell attól tartani, hogy sötétebbek lesznek a helyiségek és barátságtalanná varázsolja a teret.Velux tetőablak

Attól viszont már óvakodni kell, hogy esős időben nyitva tartsuk a Velux tetőablak felületeit, hiszen olyan szögben nyitódik, ami elképzelhetővé teszi a beázás kockázatát. Ami természetesen nem kifizetődő senkinek sem, ezért nem javasolt állandó nyitva tartása.

De ennek ellenére mégis hasznos egy Velux tetőablak, mivel a szoba hőmérsékletét tökéletesen kiegyenlíti. Fokozatosan juttat be levegőt és nem érezhető a hirtelen lehűlése a helyiségeknek, mint egy általános ablakkal való szellőztetésnél.

Sokan mégsem szeretik és nincsenek vele megelégedve, mivel leginkább a bezárást biztosító rendszer képes a meghibásodásra. Ezeket a hibákat könnyedén ki lehet küszöbölni és valóban több érv szól a Velux tetőablak mellett, mint ellene.