szúnyogháló

Javában tombol a nyár, és ezt a rovarok is érzik, mert az utóbbi időben jelentősen felélénkültek számbelileg illetve aktivitást tekintve is. A szúnyogok száma is robbanásszerűen megnőtt. A szabadban mindenfelé sprayekkel és krémekkel igyekeznek az emberek távol tartani maguktól az apró vérszívókat, viszont bent a lakásban erre nincs szükség, ugyanis az épületek belső tereinek védelmét illetően a szúnyogháló jelenti a legbiztosabb megoldást. Manapság, a hagyományos fixen rögzített hálók mellett, találkozhatunk rolóként le- és felhúzható valamint mágnessel össze- és szétkapcsolható változatokkal is.

A szúnyogháló nem csak a nevét adó szúnyogoknak parancsol megálljt, hanem bármilyen egyéb kellemetlenkedő rovarnak, mint például méheknek, darazsaknak, dongóknak vagy az idegesítő legyeknek. Emellett a fák lombjainak különféle hozadékait is meggátolják, hogy a lakótérbe juthassanak, tehát ebből a szempontból is hasznos kellék, amelyet ajtóra, ablakra és másféle nyílászáróra egyaránt fel lehet szerelni. A szúnyoghálónak köszönhetően bármikor szabadon lehet szellőztetni vagy akár nyitott ablak mellett aludni a hűvös nyári estéken.

Szinte mindenhol lehet vásárolni különböző kivitelekben és méretekben, ahol nyílászárókat forgalmaznak, de mezőgazdasági gyógyszertárakban illetve kerti szerszám és barkácsáruházakban is kapható. A szúnyogháló egyik esetben sem mondható drága befektetésnek, viszont annál értékesebb az alkalmazása. Jelen korunk azt is megengedi a számunkra, hogy még az efféle kellékeket is interneten vásároljuk meg. Mindössze csak a méreteket kell pontosan levennünk, aztán pedig kényünk-kedvünk szerint válogathatunk a különféle webáruházak kínálatából.szúnyogháló

Az adott szúnyogháló méreteitől függetlenül könnyen szállítható, hiszen a súlya csekély. Miután a futár kézbesítette az árut, nincs egyéb dolgunk, mint a rendeltetési helyére rögzítenünk azt, ami szintén nem számít összetett feladatnak. Legfeljebb egy-két csavarra vagy szögre továbbá a hozzájuk párosuló szerszámokra van szükségünk a szereléshez. A legtöbb háztartásban ezek az alapvető eszközök rendelkezésre állnak, így egy szúnyogháló felhelyezése miatt nem kéne rögtön asztalost vagy másféle szakembert hívnunk. Amint elkészültünk, azonnal tárva-nyitva is hagyhatjuk az ablakot mindenféle káros következmény nélkül.