szúnyogháló ajtóra

Tavasszal és nyaranta egyáltalán nem mindegy, hogy melyik ablakokon keresztül szellőztetjük az otthonunkat, ugyanis a különféle repülő rovarok képesek valósággal elözönleni az egész házat. De nem csupán az ablakokra szükséges felszerelni a megfelelő alkalmatosságot, hanem a szúnyogháló ajtóra is ugyanúgy ajánlatos kiegészítő.

Napjaink megkeserítője tud lenni egy vagy akár több szúnyog is, amely élelemforrásként tekint ránk. Igen kellemetlen, ha a csípésétől már saját otthonunk sem nyújt védelmet. A csípése mellett a szerelmes szonátája sem a legjobb. Egy átzümmögött éjszaka teljesen tönkrevághatja a következő napunkat. Mindezek mellett más rovarok bejutását is gátolhatja a szúnyogháló ajtóra. Többféle választék létezik.

A leginkább elterjedtek mindenképpen a mágneses szúnyogháló és a pliszé szúnyogháló. A mágneses szúnyoghálóhoz egy-két ezer forintért már hozzá lehet jutni, praktikus és nem igényel szaktudást a felszerelése. A pliszénél fontos az előzetes precíz mérés és talán drágább, mint társa, de ez a fajta szúnyogháló ajtóra még egy fokkal nagyobb biztonságérzetet nyújthat, amelyhez hozzájárul nyílászáró esztétikája is. Nyilván, ha nem szeretnénk bajlódni a felszereléssel, akkor szinte akármilyen műszaki szakembert megbízhatunk a kivitelezéssel.szúnyogháló ajtóra

Amennyiben olyan helyeken keressük a megoldást, ahol a termékválasztás is történik, akkor nagy valószínűséggel találunk majd ott olyan szakmabelit is, akinél a szúnyogháló ajtóra való felhelyezése gyerekjáték, mindennapi rutin. A szúnyogháló általában igen időtálló kiegészítő akár ablakra, akár ajtóra kell szerelni, ezért, ha túl vagyunk a telepítésén, egy jó ideig biztosan nem lesz rá gondunk és onnan kezdve teljes biztonsággal is szellőztethetjük a lakásunkat.