alumínium redőny

Az alumínium redőny a legmagasabb minőségű kategória a redőnyök világában. Prémium kivitelezésük és időtállóságuk magasan a fa és műanyag redőny szerkezetek elé helyezi őket.

Miért válasszon alumínium redőnyt?

Az alumíniumból készült reluxa szerkezetek egyik, ha talán nem a legfontosabb tulajdonsága, hogy hosszan tartó, biztonságos használatra lettek tervezve. A gyakori redőnyszerelés szükségessége igen bosszantó és meglehetősen költséges mulatság.alumínium redőny

Bár elsőre kedvezőbb ajánlatnak tűnhet egy-egy olcsóbb kivitelezésű műanyag redőny beszerzése, a gyakori javítási kiadások miatt hosszútávon semmiképp sem gazdaságos megoldás.

Az alumínium redőny a strapabírósságon túl a hangszigetelés terén is viszi a prímet. Sőt, a nyugodt éjszakákról a zajmentesség mellett kiváló hőszigetelő tulajdonsága is biztosítja Önt.

A kellemes hőmérsékletű, csendes környezet elengedhetetlen a zavartalan alváshoz. Az alumínium redőny szerkezetek gondoskodnak arról, hogy kipihenten ébredhessen.

A nyugodt éjszakákhoz, kellemes estékhez elengedhetetlen továbbá a megfelelő biztonságérzet. Bár a redőnyök nem kifejezetten biztonságtechnikai eszközök, meglétük jelentősen csökkentheti a nem kívánt látogatók érkezésének esélyét.

Azon felül, hogy fontos részét képezik az esetleges illegális behatolások megelőzésének, az alumínium redőny szerkezetek a kíváncsiskodó tekinteteket is távol tartják. Tökéletesen illeszkedő kialakításuk biztosítja Önnek a zavartalan privát szférát.alumínium redőny

Ha már zavartalan percek, a békés mindennapok érdekében válasszon szúnyoghálóval kombinált kivitelt, mely távol tartja a nem kívánatos apró betolakodókat is. Mi sem bosszantóbb egy zümmögő légynél vagy egy zizegő szúnyognál!

A redőnytokba épített mobil, lehúzható szúnyogháló vagy nagyobb felületek esetén az elhúzható pliszé szúnyogháló a legmelegebb nyári napokon is kiváló, rovarmentes szellőzést tesz lehetővé.

Végső, de nem utolsó sorban, az alumínium redőny applikációk megfelelő védelmet nyújtanak a káros UV sugárzás ellen is. Bútorai és berendezései ezáltal hosszan megőrizhetik vadonatúj minőségüket.

A napsugarak káros behatásai és a különféle időjárási viszontagságok, mint például a jégeső, nem kímélik a nyílászárókat sem. Ezek megóvására a legegyszerűbb és leggazdaságosabb mód kétségkívül az aluredőnyök felszerelése.alumínium redőny

Az alumínium redőny szerkezetek típusai

Alapvetően hat fajta alumínium redőnytípust különböztethetünk meg. A külső tokos rendszer kategóriáját illetően négy, a redőny palástok tekintetében pedig két fajta kivitelről beszélhetünk.

A külső tokos rendszerek lehetnek sima vagy szúnyoghálóval kombinált árnyékolók, továbbá elérhetők vakolható tokos verzióban is.

A külső tokos redőny tokja, ahogy a neve is sugallja, egy külső dobozban helyezkedik el, ami a felszerelést követően is látható, és nem vakolható.

A vakolható redőny tokja szintén külső dobozban van, viszont a beépítés után már nem látható, mert bevakolják. Mivel ez az épület homlokzatával egy síkban történik, a tok kívül-belül észrevétlen marad.