kőpárkány

A kőpárkányok amellett, hogy kültéren megvédik a falakat, a belső térben is kitűnően alkalmazhatóak. Eleganciájukkal és letisztultságukkal különleges belső tereket lehet kialakítani otthonunkban és üzletekben egyaránt. Cikkünkben bemutatjuk, hogy miképpen lehet felhasználni az időtlen elegancia királyát, a természetes kőből készült párkányt otthonokban és üzlethelyiségekben!

A kőpárkány nem csupán egy szép kiegészítő, hanem számos funkcionális előnnyel is bír. Kültéren a kőpárkányok védelmet nyújtanak az épületek falainak az időjárás viszontagságaival szemben. Megakadályozzák, hogy a csapadék behatoljon a falakba, ahol megfagyhat és roncsolhatja a szerkezetet. A megfelelő beépítésnek köszönhetően pedig az esetlegesen átszivárgó nedvesség miatti hőhíd sem tud kialakulni.

Szépségükkel növelik otthonunk és üzletünk eleganciáját. Letisztultságukkal biztosítanak arról, hogy sosem mennek ki a divatból, az időtlen elegancia képviselői.

Kőpárkányok nem csak kültéren

Beltéri használat esetén bár nem kell megvédjen az időjárástól, hasznos funkciókat lát el. A kőpárkányok egy új szintre emelik a helyiség eleganciáját és stílusosságát, miközben praktikus felületet is biztosítanak a tárgyak elhelyezésére.

Otthonunkban tárolható rajta dísztárgy, növény, könyv, gyertya, vagy akár állatok fekhelyeként is szolgálhat, például egy macskának. Az alacsonyabb lévő párkányok, könyöklők pedig egy plusz ülőhelyként is szolgálhatnak – természetesen a párnát ne felejtse el róla!

Nemcsak otthonában, hanem üzlethelyiségében is nagy hasznát veheti a természetes kőből készült párkányoknak – itt már nem csupán design, hanem üzleti célja is van.

 

Gondoljon bele… melyik üzletben kapható termékeket vásárolná meg szívesebben? Egy olyan üzletben vásárolna, ahol nincsenek ablakpárkányok, vagy ha vannak, elszíneződtek, kopottak? Vagy egy olyan helyet választana, ahol a párkányok is magas minőségűek és csillognak?

Egy igényes kőpárkány nemcsak stílust és eleganciát sugároz, hanem az üzletről is egy professzionális képet fest. Az ilyen típusú párkányok kiválóan bírják a nagy használatot, és könnyen tisztán tarthatóak, ami elengedhetetlen egy forgalmas üzleti helyiségben. Éppen ezért fontos, hogy magas minőségű kőpárkányt válasszon üzletébe, ami nem kopik el pár év alatt, hanem évtizedekig képes megőrizni eredeti szépségét, és így tükrözi cége értékeit is.

Őrizze meg sokáig kőpárkányai szépségét

Beltéren és kültéren is fontos, hogy ápolja kőpárkányát, hogy a lehető legtöbb ideig tudja élvezni a védelmet és a szépséget – akár évtizedeken keresztül is!

Ezt ápolással, impregnálással és tisztítással tudja megtenni. Fontos, hogy márvány és mészkő párkányok és könyöklők esetében ne használjon savas tisztítószereket (például Domestos vagy Hypo), vagy antibakteriális anyagokat, mivel azokra érzékenyek. Helyette javasoljuk, hogy sima vízzel törölje át őket.

Szerezze be prémium minőségű, egyedi méretű párkányait otthona vagy üzlete számára a Párkányostól!

A természetes kőből készült kőpárkányok rendelése és beépítése még sosem volt ilyen egyszerű, hála a Párkányos csapatának! Méretvételi lapukkal könnyedén le tudja mérni a szükséges méreteket, a beépítési segédletükkel és ajánlott kiegészítőikkel pedig egyszerűen, de mégis szakszerűen be tudja építeni kőpárkányát!

Válassza a prémium minőséget, és az ez iránt elkötelezett csapatot, a Párkányost!